Lever een bijdragen

Mijn eigen inzet om tot een redelijk afgeronde site over de Natuur van IJsland te komen is uiteraard alles behalve voldoende. Het is een te grote onderneming voor één persoon. In dat verband stel ik het op prijs als anderen een bijdrage willen leveren. In het verleden hebben een aantal personen bijdragen geleverd aan deze site (bv. de bekende IJslandse natuurfotograaf Daniel Bergmann, zie zijn site) terwijl anderen in belangrijke mate mee gedacht hebben over de opzet van de site (bv. de Nederlandse IJsland specialist Arnold Jansen zie zijn site). Als gezegd de onderneming is eigenlijk niet te doen voor één persoon. Ik wil dus hierbij mensen uitnodigen om bijdragen te leveren aan de site. Als u interesse heeft laat mij dat weten.

In wezen zijn er twee manieren waarop men bijdragen kan leveren:

* Voeg details toe, bijvoorbeeld informatie (al dan niet met foto's) over planten en vogels. Ik moet nu een ding duidelijk stellen: ik ben niet geïnteresseerd in toeristische kiekjes. Alleen als de landschapsfotografie van zeer goede kwaliteit is ben ik bereid om het op te nemen.

* Voeg belangrijke nieuwe onderdelen in die betrekking hebben op de Natuur van IJsland die nu nog niet behandeld zijn. Te denken is aan mossen, insekten en zoogdieren op IJsland, maar ook aan het marine (zee-)leven rond IJsland alsook zoetwater biologie.

Zelfs de bovengenoemde lijst van nog niet behandelde onderwerpen is niet kompleet. Mocht jij/u andere zaken willen toevoegen, of een link willen opnemen in mijn links pagina, neem dan kontakt met mij op.

Natuur van IJsland Site  in English

Natuur van IJsland Site  English